Pagini

miercuri, 19 decembrie 2012

all I wanna do is to have some fun..

 21.12.2012 este cea mai enervanta zi din an. crezi ca ai o conversatie placuta cu cineva pana in momentul in care iti tranteste intrebarea: "..ce faci de apocalipsa???" nimic despre craciun ori revelion. toata lumea pregateste mega party-uri doar cu ocazia apocalipsei. daca tot e scris in calendarul cutare ca e musai sa disparem de pe fata pamantului in ziua aia, macar sa o facem cu stil.. nu-i asa?
  vrei sa afli ce-o sa fac eu? imi umplu casa de flori, ascult muzica buna, rad mult,  poate o sa fac si prajiturele de sezon.. toate astea acasa la mine, impreuna cu my kid. va fi o zi ca oricare alta. nu am motive serioase ca sa fiu speriata. toate atrocitatile care sunt aratate la tv, pe internet, etc. sunt simple presupuneri scornite din mintile unor oameni superstitiosi. darrr.. fiecare are crezul lui..
 eu voi fi dornica de un party abia in noaptea urmatoare "apocalipsei". prevad cumva.. ca o sa fie mai multa veselie atunci, peste tot. sunt nerabdatoare sa traiesc cu adevarat macar o parte din distractiile mai mult ori mai putin ortodoxe care mi s-au "reprosat" dintotdeauna. sunt libera de sentimente contradictorii, nu mai trebuie sa conving pe nimeni de nimic.. a auzit ala ori aia ca am facut cutare lucru..?  de data asta, totul va fi adevarat.

funny christmas cats













luni, 17 decembrie 2012

bye bye.. dreamer

iubirea este minunata doar cand este impartasita. momentul in care realizezi ca partenerul tau crede ca alti oameni ori ..preocupari.. au o mai mare importanta pentru el decat persoana ta poate fi devastator dar in acelasi timp eliberator.. mai ales atunci cand ai obosit sa lipesti pentru a nu stiu cata oara cioburile unui vis frumos sfaramat demult. cand incasezi prea multe deziluzii e timpul sa infrunti realitatea asa cum este ea. inchizi o usa.. dar sunt multe altele care asteapta sa fie deschise.. undeva, dincolo de ele, ai putea gasi exact ce iti doresti. viata e prea scurta ca sa o traiesti stand pe marginea prapastiei in care salasuiesc toate temerile tale. construieste un pod peste ele si mergi mai departe..