Pagini

miercuri, 28 mai 2014

ultima șansă..


ai fost părăsit. te-a durut foarte mult și ai jurat că nu vei mai permite nimănui să te rănească. dar.. cand viața îți dă șansa să te reinventezi în acea relație buclucașă, refuzi să faci asta. eviți vorbele, gesturile care pot trăda rămășițele unei iubiri care încă te bantuie. ai inima celuilalt în mainile tale, nu o mai dorești ca la inceput.. totuși.. nu vrei să îi dai drumul. îi refuzi dreptul la fericire alături de altcineva. vrei să sufere alături de tine, așa cum ai suferit si tu.
de ce ești așa de surprins cand partenerul tău începe să caute în altcineva ceea ce nu mai există în tine? oricum, tu nu mai reușești să vezi decat ceea ce este rău în acea relație. vorbele altora te otrăvesc. si, chiar dacă nu crezi asta, ești marioneta amicilor ăia așa de intelepți și pricepuți în treburile altora, nu ale lor. amintește-ți.. ai jurat că nu vei mai permite sa fii rănit! exact asta faci acum. esti prea prins în jocul răzbunării, ia o pauză de realitate. uită-te în oglinda conștiinței tale, îți place ce vezi? ar putea să te iubească cineva, așa cum esti?
ai primit o ultimă șansă și o pierzi. crezi în continuare că ești un înger printre oameni, nu-i așa? nu ai greșit niciodată. și ai fost părăsit în trecut pentru că ai strălucit de perfecțiune, precis. nu meriți acea șansă.