Pagini

sâmbătă, 31 ianuarie 2015

nervi de seara

timpul trece prea repede. tot ceea ce fac ramane in urma lui. imi amintesc ca sunt un simplu om doar atunci cand ma impiedic de granitele limitelor mele. ma imbolnavesc daca nu ma opresc. inactivitatea gesturilor atrage insa prezenta gandurilor neplacute. analiza la sange a tuturor neimplinirilor. e dureros. incerc sa-mi gasesc refugiu in imbratisarea baietelului meu, in carti, muzica.. ies in oras doar cand vreau sa dansez.
prefer sa dansez singura, atingerea cuiva imi bruiaza muzica gesturilor si devin stangace. nu dansez pentru altii si totusi se gasesc destui care sa arunce cu pietre pe scena mea. gesturi obscene, adica. le ignor doar pentru ca imi dau seama ce mare probabilitate este sa ma aflu in fata vreunei bestii si nu vreau sa-i gadil macar misoginismul aparent bine inradacinat. de aici nu pot sa ma aleg decat cu capul spart. minte slaba. perversitate gretoasa. betiv ordinar. ignor, deci.
uneori sunt insotita de cate un barbat. nu e intotdeauna acelasi. dansam. nu-mi simt gesturile incarcate de erotism, nu vibrez pe pielea lui si putin in pasa ce simte el. imi este prieten, nu amant. si, atata timp cat el se multumeste cu ceea ce primeste pe ringul de dans, sunt fericita.
nu-mi place nici sa fiu fotografiata pe furis, mai ales cand dansez cu cineva. iar daca fotograful are proasta inspiratie sa posteze asa ceva pe vreun site de socializare fara acordul meu, ma infurii cumplit. prietenia noastra se poate rupe brusc. definitiv. n-am chef sa mi se atribuie relatii ori aventuri pe care nu le am cu persoana din poza. eu aleg ceea ce doresc sa impartasesc celorlalti si puteti fi siguri ca atunci stirea va fi adevarata suta-n suta. sunt al naibii de intoleranta cu chestiile astea deoarece stiu cat de mult rau poate face gura lumii!
deci.. se pare ca nu mai pot iesi din casa fara sa-mi fie interpretate gresit toate actiunile. prietenul cutare este luat drept amant. prietena cutare, la fel. a innebunit lumea?! oare, ar trebui sa stau inchisa in casa? sa ma izolez de prieteni?
in prezent, nu-mi doresc alt gen de relatie, nici macar aventuri. destul am risipit iubirea pe cine nu a putut-o simti vreodata. m-am saturat de promisiuni facute aiurea. mi-e sila de orice tentativa de pasiune. nu cred nimic, nu-mi doresc pe nimeni. am avut un foarte bun profesor care mi-a aratat in toate felurile posibile ca barbatii nu sunt altceva decat un mare nimic.
tot ce vreau este sa ma distrez fara sa incasez pietre nemeritate. dati-va jos de pe scena mea, o murdariti. pa!