Pagini

sâmbătă, 10 decembrie 2016

Femeia puternică a zilelor noastre

 majoritatea femeilor din zilele noastre vor să fie ori măcar să pară, în văzul lumii, doamne desăvârșite, personalități puternice si de succes. Motivul principal al unora este că nu mai vor să fie dependente de bărbați, din ambiție ori/și pentru că au fost dezamăgite de aceștia etc.
 este important pentru o femeie să înceapă prin a-și explora, cu atenție și sinceritate, întreaga ființă. mod de gândire, sentimente, fizic. să învețe cum să își valorifice atuurile și să își accepte limitele. ideea de perfecțiune este utopică, dar se poate încerca controlarea emoțiilor și a gesturilor într-o cât mai mare măsură și apoi canalizarea acestora spre un scop bine definit, care să nu facă rău nimănui.
 pentru că trăim într-o lume frivolă, care impune standarde feminine ireale, multe femei sunt tentate să-și însușească o aparență fizică și morală care nu le definește. ele așază fericirea proprie pe nefericirea altora, trimițându-și astfel conștiința în vacanță deoarece au ideea greșită că în zilele noastre nu reușesc să obțină ce vor decât dând dovada unui egoism feroce. ele uită că orice act are consecințele lui. primești ceea ce dăruiești. atragi ceea ce ești. o femeie care alege să fie puternică exploatând pe cei mai slabi poate fi temută, nu iubită. lipsa umanității duce întotdeauna la eșec, mai devreme sau mai târziu. deci, fiți atente ce fel de putere vă alegeți.
 o femeie care are o gândire pozitivă va avea un impact social și familial mult mai puternic. vorbele și acțiunile ei sunt menite să schimbe în mod benefic lumea din jurul ei, este o prezență căutată, admirată și iubită.
 o astfel de femeie știe și că pentru a fi o doamnă nu este necesar să-ți etalezi în public ultimele achiziții în materie de modă. este mai important să porți ceea ce te definește, este potrivit trupului tău și mediului social în care trăiești. scump nu înseamnă mereu și de calitate. cochetăria unei femei poate fi încântătoare și dacă este apropiată de naturalețe. de asemenea, ea nu va critica în public toaleta și comportamentul altei femei și nici nu îi va da sfaturi, deși bine intenționate, decât dacă i se cere acest lucru.
 nu veți vedea o doamnă amestecată în conflicte violente verbale ori/și fizice, și nici nu veți vedea niciodată vreuna flirtând cu un alt bărbat, atunci când are deja unul lângă ea. relațiile altora sunt sacre pentru ea deoarece apreciază și respectă orice formă de iubire. așadar, nu va încerca să intre în inima și gândul unui bărbat care este iubit de altă femeie. în primul rând, datorită respectului de sine.
 o femeie inteligentă și puternică nu se va lăuda niciodată cu calitățile ei intelectuale ori cu realizările din cariera ei. dacă există, acestea se văd oricum. nici nu își va striga oricui frustrările cauzate de oameni ori situații care îi fac rău, creându-și o aparență de martiră care îndură totul din bunătatea inimii ei. este în regulă să te simți uneori vulnerabilă, nimeni nu este atât de puternic încât să nu fie rănit vreodată, dar dacă te "lauzi" cu asta zilnic, fără să încerci să te schimbi în bine, atunci nu ești decât o victimă a propriei paranoia. și o influență negativă, toxică, pentru cei din jurul tău.
 nu am scris toate acestea cu gândul de a mă descrie pe mine. fiecare învățăm să fim mai bune în ritmul nostru și în limitele posibilităților noastre de orice fel. Dar detest ipocrizia, snobismul, isteria și egoismul dus până la extrem al unor femei care vor să pară în lume ceea ce nu sunt, doar pentru a-și atinge, cu orice preț, propriile ambiții. articolul acesta este dedicat și lor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu