Pagini

marți, 29 martie 2016

libertate



 daca exista iubire pentru mine, eu nu am simtit-o, nici nu am vazut-o. deci.. nu apartin cuiva, nu datorez gesturi sau cuvinte de iubire. darurile materiale primite imi ofera doar impresia ca as fi beneficiara unui act caritabil ori ca mi se intinde o capcana in care stau ascunse interese care nu sunt compatibile cu ale mele. si nu pot lua un serios un barbat care nu imi spune (cu sinceritate!) de ce face aia sau ailalta pentru mine.
 ti-e teama sa iti deschizi sufletul in fata mea deoarece nu vrei sa suferi in cazul in care te resping? nu sunt mama ranitilor, si mi-e imposibil sa respect/admir un barbat care si-a pierdut curajul in urma bataliilor anterioare.
 ori, nu esti sigur de ceea ce simti, de aceea taci ca pestele? atunci.. ar fi bine sa inoti in alte ape decat intr-ale mele, mai putin tulburi. iubirea o vezi/simti cat se poate de limpede atunci cand apare, restul... sunt doar scuze patetice.
 esti cumva genul care adora subtilitatile? si eu, insa doar la inceput. apoi, incep sa detest toata comedia asta cu invartitul in jurul cozii si dezertez eroic din ea, inainte de a se transforma in tragedie (regretul ucigator al timpului irosit, eh.. ).
 cauti doar o aventura de-o noapte ori o prietenie cu beneficii? nu ma intereseaza nici una din variante, dar voi avea grija (asa, din capriciu) sa-ti intetesc focul plimbandu-te la nesfarsit intre agonie si extaz, fara a-ti da, insa, ce-ti doresti.
 mie imi place sa privim impreuna in aceeasi directie, undeva.. departe, nu doar sa ne sorbim din ochi reciproc. adica, sa avem si alte visuri comune, nu doar acelea cu care ne rasfatam in pat. pentru ca.. am un soi de alergie la aceia care se cred mari seducatori cand reusesc sa dezbrace, macar cu privirea, o femeie de toate hainele ei. domnilor (care sunteti), adevarata haina a unei femei este pielea ei. abia dupa ce reusiti sa patrundeti dincolo de aceasta, spre minte si inima, puteti spune ca ati sedus-o. doar atunci o femeie va apartine unui barbat.
 daa.. mai stiu si ca multi barbati doresc doar trupul unei femei, o anumita doza de superficialitate ii impiedica sa realizeze ca femeia nu este un obiect. pe acestia ii recunosc imediat dupa modul in care evita sa-mi spuna pe nume. evident, le uit si eu numele, de parca nu i-as fi intalnit vreodata.
 in prezent, nu simt iubirea nimanui pentru mine. nu am cui sa apartin. deci, nu am motive sa fiu loiala. sunt.. libera!