Pagini

sâmbătă, 16 mai 2015

Oh, another happy day!

m-am impacat cu reflexia oglinzii mele, acum ne zambim reciproc fara a avea subtilitati strambe in coltul gurii. nu ma mai privesc cu ochii altora, nu-mi place de ei. imi place de mine, dar fara sa alunec in ridicolul unei admiratii narcisiste. pur si simplu ma imbrac, vorbesc si gesticulez asa cum simt. am dat jos corsetul prejudecatiilor si pot inspira cu usurinta mireasma imbatatoare a schimbarii. 
am invatat cum sa evit intr-o conversatie subiectele care nu imi plac si ma intalnesc doar cu persoane care nu isi cladesc fericirea pe nefericirea altora. intampin cu ironie complimentele de doi bani si barfele cu iz de minciuna. nu rimam in idei si sentimente? pa! n-am chef sa fac compromisuri. m-am convins ca sunt bune doar pentru ceilalti.
privind in urma mea, nu pot intelege de ce am acordat importanta anumitor persoane. nu au meritat-o. am acceptat lucruri care acum mi se par a fi orori, doar pentru ca mi s-a spus ca nu pot fi fericita altfel decat punand fericirea altora mai presus de a mea. dar viata mea, unde era? nu traiam nimic din ce imi doream sa traiesc.
o, n-am sa ma apuc acum sa fac chestii scandaloase pentru a-mi sarbatori eliberarea! n-am nici rezerve inepuizabile de energie negativa pe care sa le arunc in capul celor care ar merita-o. n-am timp de prostii din astea! mi-am inecat resentimentele in apa de ploaie. acum, consider ca e mai important sa ma uit bine in jurul meu, cautand pe cineva care sa nu cladeasca castele din nisip uscat pe inima mea. e posibil sa-l fi gasit deja.
:) va urma..

2 comentarii: