Pagini

sâmbătă, 3 decembrie 2011

despre barbati si femei




  lumea este plina de femei frumoase, nu conteaza varsta lor.. fiecare are farmecul ei personal, inconfundabil. de fapt, nu exista femei urate ci doar femei neingrijite. altii prefera sa sustina ca frumusetea este in ochii celui care priveste.  iar unora le este suficient sa priveasca pentru a se indragosti. pentru totdeauna.



  si cum sa nu te indragostesti de fiecare curba, perfecta fiind.. in privirea ta..? esti tentat sa atingi, sa explorezi.. sa te folosesti de fiecare cm din pielea aceea pentru a-ti transpune in realitate cele mai indraznete fantezii. nu te intereseaza ca trecerea timpului poate deteriora frumusetea ce-ti innebuneste simturile. traiesti clipa. intens, pasionat.. maine poate nu va exista. iar tu nu vrei sa sa iti spui.. apoi.. "ce-ar fi fost, daca..?"

 

    dar sunt femei care nu doresc sa fie vazute. doar simtite. asa ca.. pun pe ele haina de umbre,  sperand ca mintea ta nu va detecta nicicand adevarul care nu doreste sa fie iasa in lumina. pasiunea se dezgoleste doar cu atingerea mainilor, nicidecum cu privirea.  educatie severa? prea multa singuratate? cauza timiditatii lor poate fi oricare. un barbat va incerca sa schimbe dupa bunul lui plac aceasta femeie. ma intreb, cati reusesc..



  imi place sa cred ca exista si barbati timizi, neajutorati. care stiu ca au fost rai si deci, merita sa fie pedepsiti. cu atingerea delicata a biciului.. fireste.. :)) catuse catifelate, unghii ascutite, tocuri inalte.. piele mulata peste piele, suras abia zarit in coltul gurii, privire arzatoare, gesturi de felina.. da.. exista si stapane. acestea sunt rare, insa.. si prefera sa-si ascunda adevarata natura sub masca inocentei. niciodata nu vor apartine cuiva, preferand senzatia in locul sentimentului.



visatoarea.. este un pericol, mai ales pentru ea insasi. construind castele de nisip pe timp de furtuna.. mintea ei refuza astfel sa accepte lumea asa cum este ea. intotdeauna va cere mai mult decat va darui, totusi.. fanteziile ei au un farmec care va invalui fara sansa de scapare barbatul care se simte singur si neinteles. dar.. pentru ca iluziile nu dureaza.. trezirea la realitate poate fi dureroasa. aceasta femeie va simti nevoia sa infrumuseteze lumea altui barbat.. si a altuia.. este imposibil de uitat, totusi.



toate femeile sunt cochete. dar unora le place prea mult luxul, iesirile in societate, excursiile indepartate si lungi, neaparat scumpe. este greu pentru un barbat sa ajunga la mana acestei femei, macar.. ce sa mai zic de suflet.. caci este inconjurata de foarta multa lume. este irezistibila, insa.. caci pare a fi de neatins. nimic mai neadevarat. se va darui celui care ofera mai mult.



..asa cum ii spuneam, azi-dimineata, unui amic.. sunt din ce in ce mai multe femei care prefera sa ucida sentimentul, atunci cand apare. este mai usor, asa.. pentru ele. se simt in siguranta. din nefericire.. nu reusesc sa ucida si sentimentul partenerului lor. care ramane singur si trist. neintelegand s-a intamplat. asa ca.. incepe sa se intalneasca cu o femeie timida, pentru a se simti stapanul ei. dar, tot nu se simte satisfacut. se decide sa incerce si varianta sclav-stapana, pana oboseste sau nu mai are sange de varsat.. :))  si dupa aceea, simtindu-se "murdar", doreste sa se convinga ca mai exista inocenta in lume. accepta si intalnirea cu o femeie visatoare. se simte bine, ar vrea sa mai stea dar intr-o zi descopera ca s-a pierdut de el insusi in lumea ei. este prea izolat de societate asa ca se hotaraste sa o redescopere. eventual, la bratul unei femei care invarte pe degete mai multe cercuri sociale.  nu are insa bani suficienti pentru a putea face fata pretentiilor ei. in final, se intoarce la prima femeie,  sperand sa reinvie in ea, candva.. sentimentul ce odata.. l-a facut atat de fericit. bietul de el.. nu isi da seama ca timpul se scurge in defavoarea lui. .. ori a ei?

.. of! stie careva sa citeasca printre randuri..? am ascuns ceva acolo.

16 comentarii:

  1. Tu intre care femei consideri ca esti? Intre cele care vor sau nu vor sa fie "vazute"?

    RăspundețiȘtergere
  2. eu vreau sa fiu vazuta de toti dar cu atingerile.. ehee.. asta e alta poveste. lunga si complicata. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt numai...ochi...:). Si cu timpul sau foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. as putea incepe cu ultima poza, restul iti poti imagina cum doresti.

    a propos, nu mai scrii nimic pe blog?

    RăspundețiȘtergere
  5. Mmmmm, frumoasa. Sper ca intr-o zi sa poti fi vazuta si din fata. :) In seara asta o sa incerc sa postez un subiect despre care ti-am promis in unul din numeroasele mele comentarii c-o sa-l pun. Vezi, iti dau "stiri" in exclusivitate. :) Deci, merit sa bei cu mine o cafea virtuala cu frisca si cu o bucatica de ciocolata, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. poza reprezinta doar un simbol, ceea ce simt. nu pun poze cu mine aici deoarece vreau sa ma descriu pe mine, lumea mea.. cu ajutorul cuvintelor.

    si.. am sa beau o cafea virtuala cu tine dupa ce iti citesc povestea.

    RăspundețiȘtergere
  7. ok...you are lady in "black"? you like black or...?

    RăspundețiȘtergere
  8. and, what are your favourites colours?

    RăspundețiȘtergere
  9. Ooo, esti o femeie pasionala si in acelasi timp romantica. Frumoasa imbinare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cand ai zis "si singura" te refereai la imbinare ca fiind singura sau la tine ca esti singura?

    RăspundețiȘtergere
  11. singuratica. cred ca aceasta descriere este mai aproape de adevar.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am inteles. Dar, dupa cum ti-am mai scris, lasa ca o sa rasara si pe strada ta soarele. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. soarele rasare, caci nu are incotro. poate ca nu pentru mine, totusi.
    eu sunt intr-o relatie complicata doar cu luna.. :))

    RăspundețiȘtergere