Pagini

duminică, 4 decembrie 2011

...

21 de comentarii:

  1. ma iubeste, nu ma iubeste...asta-i intrebarea...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu. nu mai exista intrebare. se cunoaste raspunsul, deja.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eee, deci te iubeste. :) Defapt asta arata si petalele din jurul florii...ma iubeste, nu ma iubeste,ma iubeste, nu ma iubeste,ma iubeste...aici se termina numaratoarea, ca sunt 5 petale pe jos si tot doar 5 lipsesc. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. cel/cea care a numarat.. s-a oprit la jumatate. stia deja cum se va sfarsi, de aceea a renuntat sa mai rupa petalele.

    numara-le pe toate. vei afla raspunsul.

    RăspundețiȘtergere
  5. In total sun 15 petale, tinand cont caci "ma iubeste" este numar impar iar 15 este tot impar, e clar raspunsul. :) Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. ma feliciti? dar nu e vorba de mine. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. dar oare câte picături de "rouă"...
    sau câte linii drepte sau curbe...
    să nu mai vorb.. ăă, scriu, de câte tonuri de gri...

    oricum ar fi, îmi place imaginea şi ideea postării... o aşteptare rece, gri, iernatică... fără prea multe aşteptări...

    m

    RăspundețiȘtergere
  8. Da M, fara prea multe asteptari, asta daca privesti partea goala a paharului. Dar daca ai fi putin mai optimist, si nu asa de realist, departe fiind de mine gandul de pesimism, ai putea vedea acolo o floare care a reusit prin semintele ei sa continuie sirul vietii si astfel, noi, sa ne putem bucura in continuare de frumusetea naturii. Da, de acord , ea a murit, dar in urma ei a ramas viata. Ce poate fi mai frumos de atat?

    RăspundețiȘtergere
  9. este interesanta si aceasta varianta, magic. dar floarea nu poate trai fara apa, soare, etc. facand o paralela.. nici omul nu poate trai cu adevarat fara iubire. supravietuieste, doar..

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta nu inseamna ca , daca aceasta floare nu are parte de apa, soare, dragoste, cele care au rodit din ea nu au nici ele parte. Eu merg intotdeauna pe ideea "ce ramane defapt in urma noastra?" Pentru ca noi suntem trecatori, dar putem face asa de multe ca sa ramanem nemuritori. Totul este sa nu lasam viata sa treaca pe langa noi. Sa ne putem "uita" in trecut precum aceasta floare si sa vedem ca am putut face oamenii de langa noi fericiti, fiecare in felul sau, bineinteles. Sa aratam ca ne pasa, ca suntem buni, sa putem pasii in ziua de maine mandri ca am daruit fericire.

    RăspundețiȘtergere
  11. dar ce te faci cand nu poti face pe nimeni fericit???

    RăspundețiȘtergere
  12. stii ceva? nu raspunde. nu mai conteaza, oricum.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eee, tot e cineva din jurul tau fericit. Poate n-o arata, dar iti garantez ca in jurul fiecaruia dintre noi am facut fericit macar un om.

    RăspundețiȘtergere
  14. foarte rau, daca nu spune! asaa.. ca sa ma simt si eu bine! :))

    RăspundețiȘtergere
  15. :) Oricum, tu te poti simti bine pentru ca garantat este acolo cineva care te iubeste si este fericit sa stie ca existi. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. paaiii.. de o singura persoana sunt sigura. darr.. dar mie imi lipseste o anumita fericire. ma refer la aceea "noi doi. impreuna. pentru intotdeauna." dar cred ca as fi prea pretentioasa sa imi doresc totul.
    te rog, sa nu incepi iar cu.. vei intalni pe cineva, intr-o zi. as putea fi moarta in acea zi! :)) deci, nu mai astept. desi imi lipseste..

    RăspundețiȘtergere
  17. Si de ce nu poti fi cu respectivul de care esti sigura , "impreuna. pentru intotdeauna."?

    RăspundețiȘtergere
  18. pentru ca nu este un barbat. deci.. nu e genul ala de fericire.. :)) te rog, nu ma sili sa intru in detalii. nu doresc sa scriu aici despre persoana aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  19. upss, scuze, femeile astea , asa de atragatoare sunt. :P

    RăspundețiȘtergere
  20. barbatii stiu de ce.. eu nu sunt barbat.

    RăspundețiȘtergere