Pagini

vineri, 29 iunie 2012

cel mai mare cadou din lume



cel mai mare cadou pe care il poti darui unui om este timpul tau. in special clipele care descriu importanta unui eveniment, pentru tine. le  impartasesti cu persoana pe care o apreciezi/iubesti cel mai mult. si nu ai nici cea mai mica ezitare in  a arata celorlalti din jur atasamentul tau pentru acea persoana.

.. simt ca sunt in plus in viata cuiva. ceva ca. o rezerva, pana gaseste ceva mai bun. fac compromisuri inutile, nu sunt luate in seama. si ma deranjeaza aceasta libertate care imi este oferita. pot sa flirtez, chiar sa ma intalnesc si cu alti barbati. gesturile lui de afectiune in public lipsesc. simt ca prezenta mea este chiar dispretuita, nedorita. in privat.. totul se schimba, insa. sunt rasfatata, alintata.. aproape ca ma simt iubita. ce sa cred din toate astea? atasamentul partenerului meu pentru mine este sincer ori nu?

"intr-una din serile  trecute am indraznit sa te mangai in prezenta prietenilor tai. si tu ai ucis frumusetea clipei ferindu-te de mana mea, privindu-ma cu dispret. n-am indraznit sa repet gestul, m-am temut de tine. mi-e teama si acum sa te ating, nici nu cred ca imi mai doresc asta. nici sa ies cu tine in public nu mai vreau. nu imi pasa de cadourile tale, de banii pe care ii cheltuiesti cu mine. eu nu sunt ceva ce poti cumpara. dar tu poti fi cumparat, se pare.. caci, din clipa urmatoare aceleia in care mi-ai respins tandretea, sunt tentata sa te intreb, cu acelasi dispret oglindit in privire pe care mi l-ai aratat si tu.. a cui marioneta esti???"

marți, 19 iunie 2012

despre flirt

"ma numesc.. cutare. bem o bere impreuna?" - sigur! asteapta-ma la masa cealalta vreun secol. abia atunci ma hotarasc daca mi-e sete ori nu de.. tine.
"ce coapse fertile ai! danseaza-ma!" - va fi o placere sa te joc in picioare.
"daca il asteptai pe lupul mare si rau, l-ai gasit. pot sa te.. gust?" - serios, acum.. vezi vreo scufita rosie pe mine? nu? darr.. ce ochi "mari" ai, lupule!

ok. sunt nesimtita. nu mi se aprinde nici un beculetz pe undeva cand barbatii incearca sa intre in vorba cu mine in modul descris mai sus. daca tot arunca undita.. :)) ..in apele mele tulburi, incercand sa ma pescuiasca, macar sa o faca cu stil. si inteligenta. oricum.. n-au sa reuseasca sa agatze ceva dar macar le voi multumi frumos pentru osteneala, fara sageti inmuiate in veninul sarcasmului. si ii voi saluta cu entuziasm sincer si in alte dati, acordandu-le sansa unei conversatii pur amicala.
atunci cand ma hotarasc sa-mi traiesc viata si prin cluburi, cafenea, biliard, etc nu am nici macar cea mai mica intentie sa ies in evidenta ca fiind in cautare de aventuri pasionale. nu ma intereseaza. chiar nu-mi pasa daca fusta mea scurta incanta privirea cuiva, nu ma cocotez inadins pe masa de biliard ca sa se mire unul si altul daca port chilotei ori nu. daca mangai un pahar, o sticla, un scaun.. :)) ..asta inseamna ca imi pun gandurile in ordine ci nu lansez vreo invitatie la un menage a trois.. iar miscarile mele de dans nu sunt un preludiu la orgasm,  pur simplu imi place foarte mult melodia.
cand vor invata barbatii ca nu orice femeie poate fi femeia lor? complimentele de bun simt, reale ci nu culese de pe cerul instelat al unei imaginatii bolnave, pot flata o femeie dar asta nu inseamna ca i-ai captat atentia suta-n suta, mai mult decat oricare alt admirator pe care il are. zambetul ei de multumire nu este si o promisiune de pasiune/dragoste eterna. bine ar fi sa nu urmeze nici insistente in tentativa de agatament daca exista semne clare de respingere din partea femeii, altfel.. sarcasmul ei, oricare alt tip de violenta verbala ori fizica, chiar si ignoranta.. poate declansa "nasterea" unui misogin. n-ar fi pacat? si-asa sunt prea multi..

as putea flirta.. dar nu sunt singura. prinsa intre vis si realitate, inca incerc sa refac podurile arse care m-ar putea ajuta sa regasesc drumul inapoi spre cineva care ma asigura ca exista doar pentru mine. desi imi slabeste dorinta, motivatia.. obosesc. nu indraznesc sa stric totul de dragul unui flirt.

miercuri, 6 iunie 2012

prajitura virtuala


Blat:
Google- 5 linguri.
Aroma altor texte – dupa gust.
Frunze de varza murala -2 frunze mari;
Esenta de tuica – dupa posibilitati.
- Goagalu’ se bate spuma cu aroma altor texte apoi se adauga esenta de tuica pentru forma de continut.
- Frunzele de varza se aplica peste gura lumii astupand orificiul timpului pierdut apoi se pun in cruce peste forma de mai sus;
Aluatul se verifica la scobitoare in Dex cca. 3 min apoi se introduce in cuptorul cerebral pentru procesare.

Crema de topic:
3 idei furate;
150g din imaginatie;
2 linguri cacao pentru culoarea de fond critic;
1 pachet de unt libidinos.
Ideile + imaginatia se pun pe o baie de abur literar, se amesteca pana se ingroasa gluma, se adauga apoi 1 lingura cacao si se mai lasa putin pana apar primele bule de conversatie.
Se lasa totul la rece, sa fie cool.
Untul libidinos, moale la replica de camera, se freaca in litere, se adauga o lingura cacao in puncte de suspensie si apoi se amesteca cu crema de topic rece, vanitoasa.

Siropul:
2 plicuri cu lichid cefalorahidian;
400 ml apa ;
200g cuvinte.
Se pun pe foc cuvintele pana se topesc intre ele, se adauga 2 plicuri de lichid cefalo si se da un clocot. Se lasa totul la rece.

Glazura:
200g suflet;
200 ml linkuri muzicale;
Sufletul se rupe bucati in linkurile lichide si se pune pe un forum mestecand continuu pana se topeste f. bine compozitia.
Calduta, topita, se intinde peste crema de topic.

p.s.: a se cauta inventatorul retetei geniale deoarece merita cel putin un BRAVO.