Pagini

miercuri, 30 noiembrie 2011

funny/lol/omg...

ca de obicei.. ma grabesc sa va binedispun cu aceste texte formidabile gasite pe net din categoria : risti sa razi cu lacrimi.. ori sa cazi din pat, sa te ineci in cazul cand esti la masa, haaa-ha-ha-hic.  :))  

Intr-o viata, aproape normala, barbatul trece - in viziunea femeii - printr-o serie de transformari zoologice, unele complet ilogice.
La inceput e puisor, puiut, pui, iepuras, gandacel, motanel, mielusel, cocosel, ursulet, bursucel si manz. Apoi devine armasar, taur, leu, leopard, tigru, iepuroi, dulau, carlan, cintezoi si cocos.
Usor, usor, se transforma in popandau, magarus, tap, berbec si vitel. Spre final, ajunge guzgan, papagal, sconcs, gorila, urangutan, dinozur, casalot, mastodont, magar, porc si, inevitabil, boul dracului.
Cu totul altfel se pune problema, cand e vorba de femeie.
Porneste de la privighetoare, mierla, ciocarlie, vrabiuta, gandacel, soricel, pisicuta, broscuta, furnicuta, albinuta, libelula si trece spre porumbita, maimutica, fata, vulpita, pupaza, bufnita si buha, ajungand la viespe, vipera, lipitoare, ciocanitoare, cucuvea, closca, gasca, hiena, catea, balena si, evident, vaca Domnului.
In concluzie, mare e gradina ta, Doamne, plina de ganganii, lighioane si animale de tot felul. Cum se mai spune in popor, numai om sa nu fii!
O zi fara Dvs. e ca o luna de concediu. Daca v-am jignit, am savurat-o. Dvs. reusiti sa faceti pe cineva sa aprecieze linistea. Fiecare trebuie sa existe, dar de ce tocmai Dvs.? De ce nu mergem noi doi undeva unde poate fiecare sa fie de unu' singur?Am avut o seara foarte placuta. N-a fost seara asta, dar nu ma vait. S-a sinucis candva cineva din familia Dvs.? Nu? Cum ar fi? Bancul pe care vi-l voi povesti acuma e asa de bun ca va pica tzitzele...oh, da' vad ca il cunoasteti deja... Nu v-au rugat niciodata parintii sa fugiti de-acasa?Eu nu uit niciodata un chip, dar in cazul Dvs. o sa fac o exceptie... Oare este astazi o zi deosebita sau sunteti de obicei asa de tampit?? Data viitoare cand ai de gand sa-ti arunci toalele, nu te dezbraca.Nu, eu nu aud rau...va ignor numai. Va rog sa nu va miscati! As vrea sa va uit asa cum sunteti... Sunteti intr-adevar un argument convingator pentru paturi separate. Tu ai arata foarte bine in ceva lung, curgator...Amazon, Nil, Dunare... Sunteti la fel de binevenit ca si telefonul care suna in timpul sexului. 
                                  CE "RAUTATI" POATE SPUNE O FEMEIE UNUI BARBAT GOL:

 Am "fumat" trabuce mai groase ca asta!/Uaaa ce dragalash este!/Aaaa. Hai mai bine sa stam imbratisati./Sa stii ca se poate corecta prin chirurgie estetica./Hopaaa, si eu care m-am luat dupa marimea picioarelor!/Lasa ca gasim noi o pozitie./Pot sa fiu cinstita cu tine?/Ahh, acum imi dau seama de ce ti-ai luat un Porsche./Daca il udam poate mai creste./Oare de ce ma pedepseste Dumnezeu?/Tot e bine, scapam mai repede./Nu am mai vazut asa ceva pana acum./Aha. Dar e totusi functionala, nu?/Pare cam nefolosita./Poate ca la lumina naturala arata mai bine./Ce ar fi sa trecem direct la "tigara de dupa"?



4 comentarii:

  1. Înainte... unii se străduiesc din greu s-o ude, cu bere, cu vin, mai câte o tărie-două...

    ...alţii, cu ceva frişcă...

    m

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce "iepurica" draguta ai postat aici. Banuiesc ca face parte poza tot din colectia ta de poze frumoase si nu este din pozele personale. Sau nu?

    P.S. Ce este "guzgan"? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. m.. ma bucur ca ai simtul umorului bine dezvoltat... :))

    RăspundețiȘtergere