Pagini

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

pentru iubitorii de pisici o mica portie de ras (partea III )










 

11 comentarii:

  1. Vad ca-ti plac pisicutele. Sa inteleg ca ai o afinitate pentru ele sau este un hobby?

    RăspundețiȘtergere
  2. este o pasiune. sper ca iti par amuzante. am o colectie intreaga. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut mai jos si celelalte. Sunt interesante, dar cred ca in realitate sunt si mai si...:) Sper, sa nu ramana doar la stadiu de pasiune pentru tine, pentru ca se pare ca inseamna mult mai mult. Miauuu...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. paaii.. am avut cativa motani in grija (pe rand, nu toti o data) si cred ca mi-a placut personalitatea lor intr-atat ca a ajuns sa ma fascineze. ai si tu un animal preferat..? (ori reptile, pesti.. ori alte zburatoare? )

    RăspundețiȘtergere
  5. am avut si eu pesti, dar asta cand eram copil (dealtfel cred ca aproape fiecare copil a avut un pestisor cand era mic); acum insa singurul "animalut" de care trebuie sa am grije sunt eu (deocamdata). Bineinteles, asta nu inseamna ca nu-mi plac, dar trebuie, ca sa se simta si ele bine, sa le acorzi foarte multa atentie si sa cunosti foarte multe despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca daca ne place ceva foarte mult, ne vom putea gasi timp pentru a obtine informatiile dorite.

    RăspundețiȘtergere
  7. Viata din ziua de azi este asa de tumultoasa si de plina de neprevazut, astfel incat, nu e vorba ca nu ai timp sa inveti, ci uneori, poate, nu vei avea timp sau posibilitate sa te ocupi de ele. Si atunci, si ele ca si noi, vor suferi ca nu le bagam in seama.

    RăspundețiȘtergere
  8. :) fiind vorba in acest articol al tau si despre pisici, da-mi voie te rog sa afirm ca ai zis "touchee" ca si soricelul cel mic din desenele cu Tom si Jerry :) . Si, citind afirmatia ta, nu am putut sa nu remarc ora la care ai facut-o, automat in mintea mea aparand intrebarea "oare erai pe tura de noapte la un job plictisitor, iar eu am reusit sa ma destind putin atmosfera?".

    RăspundețiȘtergere
  9. nu fac nici un secret din faptul ca am probleme cu somnul. nu prea apuc sa-l recuperez, dar deocamdata nu-mi face rau. si comentariul tau m-a binedispus, fireste. de aceea ti-am raspuns. :))

    RăspundețiȘtergere
  10. problemele cu somnul sunt intalnite tot mai des in ultima vreme. in genere ele sunt cauzate de stres. Si pe mine, trebuie sa recunosc , ma mai prind ore tarzii in noapte, dar uneori ma mai pierd in imensitatea internetului si nu-mi dau seama cand a trecut timpul. dar , vorba aia, o viata avem, si pe asta s-o dormim? :)

    RăspundețiȘtergere