Pagini

luni, 30 aprilie 2012

despre o lume disparuta..

  in urma cu aproximativ 65 de milioane de ani un meteorit lovea pamantul undeva in zona mexicului provocand o schimbare a climei care a dus la disparitia dinozaurilor. aceasta este una dintre teoriile preferate ale savantilor. si cea mai logica. well.. asa o fi.. eu tind sa cred ca sistemul lor de reproducere le-a grabit sfarsitul. pamantul se afla in continua schimbare, supravietuieste care poate sa se adapteze mai usor.
  ce fiinte extraordinare au fost ele, totusi... disparitia lor nu a reusit sa izgoneasca fascinatia oamenilor pentru ele. in special copiii sunt atrasi de misterul acestora incadrandu-le in sfera supranaturalului. ieri le-am putut zari bucuria cand au avut ocazia sa viziteze o expozitie cu dinozauri de.. jucarie.. cam mari jucariile astea, totusi.. :)).. unele se puteau misca cu ajutorul unor mecanisme ascunse. copiii puteau chiar sa se urce pe un asemenea exemplar gigantic contra cost, fireste. le-a fost pus la dispozitie si o masuta  unde au avut placerea sa curete cateva oase de dinozaur.










   a fost o placere si pentru mine sa vad o lume disparuta transpusa in realitate intr-o maniera extrem de convingatoare. chiar daca nu ma consider a fi o fana infocata a dinozaurilor.. :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu