Pagini

vineri, 18 mai 2012

importanta atingerii..

femeile se indragostesc de ceea ce aud.. este parerea unora. asa sa fie? eu nu-mi amintesc sa fi intalnit o femeie din aceasta categorie. in prima faza atentia femeii se concentreaza pe trupul barbatului deoarece.. in mod constient ori nu.. ea cauta un indiciu care sa ii ofere certitudinea ca acesta poate fi un bun partener de sex. abia dupa ce intre ea si barbat a avut loc un contact fizic intim, senzual, erotic.. dupa ce trupul barbatului a fost explorat, cucerit.. :)) si doar daca femeia s-a indragostit de trupul lui.. abia atunci cuvintele barbatului capata o oarecare importanta. urmeaza o nevoie impetuoasa de a-i stapani si gandurile. nu-i reuseste intotdeauna.. si asa apare suferinta din dragoste.
la un barbat mie mi-au placut dintotdeauna mainile lui. ochii pot fi oglinda sufletului, puterea fizica poate oferi un sentiment de siguranta, parfumul lui ar putea inspira o poarta spre un vis frumos.. insa mainile imi pot dezvalui mult mai multe despre el. felul in care le misca inspre el ori inspre cei din jurul lui.. simplul gest de a atinge cutare lucru, modul in care descrie un eveniment, o persoana.. este foarte important pentru mine sa descopar in mainile barbatului abilitatea de a infrumuseta orice atinge. cand femeia traieste uneori stari de nesiguranta in ceea ce priveste aspectul ei fizic ori cand se indoieste de capacitatea ei de seductie, pentru a se simti bine ea are nevoie de mainile barbatului,  nu de cuvintele lui. pot exista exceptii caci de-aia s-a inventat cuvantul asta, dar..



..ati privit vreodata cu mare atentie o femeie care danseaza? miscarile ei scot in evidenta acele parti ale trupului care doreste sa-i fie mangaiate. mainile ei le urmeaza pe acelea ale amantului perfect pentru ea dand astfel.. barbatului care o priveste.. indicii clare despre modul in care vrea sa fie iubita. senzualitatea femeii se descopera doar cu ajutorul mainilor. a mangaia o femeie.. este unul dintre cele mai frumoase complimente pe care un barbat poate sa-l faca. femeia poate intruchipa o sculptura, un instrument muzical.. mainile barbatului o pot modela dupa bunul lui plac, poate atinge acordurile lui preferate.. atata timp cat isi da seama de importanta atingerii.  cuvintele lui pot fi inselatoare dar mainile nu mint niciodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu